Tänk att få arbeta professionellt med det man tycker om mest: fotografi, mat och människor. Som matfotograf har jag förmånen att få förena dessa tre.

Min bas är Måltids fullutrustade matstudio i Stockholm men uppdragen tar mig över hela Sverige och utomlands. Jag fotograferar i kommersiella och redaktionella sammanhang, till kokböcker, åt restauranger och arbetar mycket med människor och porträtt.

Alla uppdrag är välkomna, oavsett omfattning eller storlek.


Om Magnus

Magnus Skoglöf är en av Sveriges främsta matfotografer och en obotlig mat- och köksromantiker. Han använder sin konstnärliga begåvning och sitt stora matintresse på bästa sätt och lägger mycket vikt vid att göra sitt yttersta för bilden och kunden. Magnus är en lugn och ansvarskännande person med ett stort hjärta och nära till skratt. Det bäddar för att hans plåtningar blir en bra arbetssituation för alla inblandade.

Han styr med säker hand och är leveranssäker. Magnus är ambitiös och uppfinningsrik och anstränger sig alltid lite mer än vad kunden begärt och behöver.

En 30 år lång karriär har tagit honom dit han är i dag och på vägen har han bland annat gjort mode- reklam och porträtt-plåtningar.


Här hittar du min portfolio med matbilder.

Using Format